dijous, 7 de novembre del 2013

Pensa malament i... encertaràs?

Reconec que tinc un problema. Sí. Em passa sobretot amb les persones que no m'acaben convèncer. Vull dir que no m'acaben d'agradar. I és que tinc tendència a pensar i donar-li mil voltes a les coses que fan : els perquès de les seves actituds i accions. I sempre acabo amb pensaments negatius envers aquelles persones.
També em passa que sóc molt crítica amb pràcticament tot el que m'envolta i, francament, no m'agrada gens ser així. Voldria saber evadir-me d'aquests pensaments i ser més positiva. Que no m'afectin tant les coses que fan els altres. He arribat a estar nits sense dormir de tant donar-li voltes a les coses. Potser hi pugui tenir alguna cosa a veure tots els assumptes no resolts. Ufff, no ho sé. Però una bona vàlvula d'escapament pot ser escriure i desfogar me per aquí. 
Ja s'acosta l'hora, com si fos la Ventafocs  (no per tornar a casa, que ja fa estona que hi sóc) d'anar a fer nones. Torno a estar k. o. Encara que avui amb més motius perquè a l'aquagym ens ha matxacat la monitora! 

1 comentari:

  1. El que ens ha d'importar és el que fan la gent del nostre voltant, no podem controlar tot el que fa tothom. Potser no et salvaràs d'analitzar també el que fa la gent propera, però aquests no et donaran tants motius per pensar malament. Del que fa la resta, millor no preocupar-se'n, perquè no val la pena, és un estrès innecessari.

    ResponElimina