dimarts, 6 de novembre del 2012

143 euros

Això ha estat la factura del veterinari d'avui. Resulta que el nostre mishu porta ja algun temps pixant-se a llocs que no li corresponen. Primer, es pixava per tot a la cuina, després a una cadira on sol dormir i més tard (i reiteradament) al seu llitet. Jo no feia més que netejar tot i posar-li el llit a la rentadora. Però a la que em descuidava, una altra vegada! I darrerament només està pixant al seu llit. Vam pensar que podia ser perquè li havíem canviat la marca de la sorra, però no. També que podria ser que notés alguna cosa de l'embaràs i ho fes per cridar l'atenció. Però sembla que tampoc, perquè tot i fer-li més cas, fer-li més mimets, jugar més amb ell, continuava pixant-se. Així que hem anat al veterinari. Abans, però, li hem hagut de dur una mostra d'orina. I com es porta una mostra d'orina d'un gat, direu? Doncs no és gens fàcil! Ja ens va tocar gastar-nos dissabte 9 euros en una mena de boles no absorvents i uns tubets. Resulta que li buides la caixa, li poses aquelles boletes, i quan ja ha pixat, amb els tubets, reculls l'orina. El que passa és que has d'esperar a que es digni a pixar. A nosaltres ens ha costat un dia que volgués pixar allà... pobret. L'analítica ha sortit que tenia cristalls a l'orina, la qual cosa vol dir que hem d'anar amb molt de compte amb l'alimentació que li donem. Vaja, que a més de la broma de la visita, l'analítica i l'antibiòtic (injectable), ens ha tocat desembutxacar 42 euros per un paquet de 4kg de menjar. En fi, que ens han clavat però bé. A sobre, com que hem de procurar que begui molta d'aigua (i el nostre mishu sembla que no està per feina), també hem hagut de comprar-li una font d'aigua (això no entra en la factura de 143 euros). En fi, que avui m'he acabat gastant gairebé 200 eurets en el meu estimat moix. Que per ell, el que faci falta, però Déu n'hi do!

2 comentaris:

  1. Doncs no sé si és el mateix cas, però jo tenia un gat que presentava un comportament semblant al que descrius. Ja estava capat, però va començar a pixar-se on no tocava, i era fatal. No parava. Va resultar que estava molt malalt i també li havíem de controlar l'alimentació, però no van acabar de determinar què tenia, només eren hipòtesis. Tot allò se li va complicar, i ja m'estalviaré d'explicar com continua la història. També em vaig gastar una petita fortuna al veterinari amb aquest gat, però bé, sempre fas tot el que pots per donar-li una bona vida. Espero que el teu mixo faci bondat i pugui estar bé durant molt temps.

    ResponElimina
  2. Hola Xexu, el nostre està molt animat i actiu... jo crec que amb la font d'aigua millorarà molt (vull ser optimista!). Ja vaig tenir un gat amb molts problemes urinaris i vam tenir la sort que ens va viure 15 anys, un angelet va ser entre nosaltres, era tan bo!
    Però em dóna que amb aquest serà diferent, o això vull pensar!

    ResponElimina