dimarts, 4 de juny del 2013

Consells que no ha demanat ningú

Des que sóc mare, no paro de rebre consells sobre maternitat i criança de persones que no en tenen ni idea. A més a més, són consells que jo no he demanat. Entenc que aquestes persones ho fan amb bona intenció però arriba un moment que estic tan saturada que no puc més. És esgotador tractar d'explicar perquè faig /fem les coses d'una manera i no d'una altra. Estic començant a cansar-me d'haver de justificar tot. Seria tan fàcil si aquestes persones callessin d'una vegada i deixessin fer... Jo no m'hi fico en com fan ells altres coses!

2 comentaris:

  1. De persones que no en tenen ni idea, o de persones que ja han passat per l'experiència, en realitat cadascú s'hauria de moure una mica per 'instint' i no fer tant cas a tota la informació externa. Però creu-me, no ets un cas aïllat, aquesta teva és una fase per la que passen totes les mares, com tantes altres per les que hauràs passat o passaràs, tard o d'hora estan fins els collons de tot el que els aconsellen.

    Per cert, com que no està en la meva naturalesa quedar bé perquè sí, et diré que jo sóc del tipus que parla sense tenir-ne ni idea, i que s'ha vist inundat de nens d'amics per totes bandes. Reconec que algun cop he parlat massa perquè estava en desacord amb alguna manera de funcionar, com si jo tingués alguna autoritat en la matèria, que com et deia a dalt (que no és incompatible saber com haurien de ser les coses i cagar-la igualment), l'única autoritat haurien de ser els pares de la criatura. Apa, ara ja em pots agafar mania per ser un bocamoll.

    ResponElimina
  2. Fes el que et roti i si tens dubtes ( que també s'en tenen) llavors pregunta a algu que et sembli sensat. Però la majoria que xerra en principi ho fan amb bona intenció encara que no en tiguin ni idea.
    Una abraçada!

    ResponElimina