dimarts, 1 de juliol del 2014

1 de juliol

Avui és el meu primer dia de vacances, encara que no m'ho ha semblat gaire.
Tenim la casa empantanada, tot i que la nostra voluntat era que tot estigués en ordre per aquestes dates i així poder gaudir de les reformes que hem fet. Però com sempre, les coses no són com un espera i hem tingut prou inconvenients: un bany reformat que no podem fer servir ja que la mampara no hi cap, un mur que calia sanejar i pintar i que no està sanejat i l'han pintat fatal, unes llums que havien de ficar i no han ficat, un parquet foradat i rascat perquè no han tingut cura de posar algun material per protegir-lo abans de treballar sobre ell... En fi, que podria tirar-me tota la nit parlant-ne i no en tinc ganes.

Tinc ganes d'acabar d'endreçar la casa, de muntar la piscineta per al Neko petit a la terrassa i passar-hi moltes estones jugant allà, prenent la fresca, llegint, fent ganxet, mantenint converses amb amics...

Si us plau, temps, atura't una mica i deixa'ns gaudir-te al màxim!


2 comentaris:

  1. Però a qui li has encarregat les reformes! Però si sembla un acudit tot plegat. Tot i que a tu no et deu fer gota de gràcia. Però bé, has pres la decisió correcta, millor prendre-s'ho amb filosofia i dedicar el temps a les coses que importen de veritat, ara que tens vacances.

    ResponElimina
  2. Doncs a una empresa seriosa que s'encarrega de contractar altres empreses per fer aquesta mena de feines. El problema és el lloc on visc, tots els paletes són iguals, uns cutres sapastres!!

    ResponElimina