dilluns, 3 de novembre del 2014

El secret... Funciona!

Cal estar agraït amb allò que ens dóna la vida. Cada vegada en sóc més conscient. Pensaments positius atreuen esdeveniments positius :) 
La qüestió és que per fi tinc una dona de fer feines que em convenç prou, la casa està quedant súper maca, el neko petit és un encant i li agrada tot.
Fins i tot, he tingut temps per fer coses que m'agraden aquest mini pont. La tauleta encara no l'he acabat però és que dóna molta més feina del que em pensava! Aviat espero ensenyar-la :)
El que sí que he fet és aquesta mena de quadre amb una taula de rentar roba

Que per cert, us vaig dir que havia de trobar una taula a joc amb els portallapis, hehehe i ja
fa vàries setmanes que la tinc a casa :)


La veritat és que m'encanta i m'anima moltíssim a fer coses :)

La feina la duc millor, al principi em posava molt nerviosa per dur les classes ben preparades i per tenir tot perfecte però reconec que ara estic molt més tranquil·la i faig les coses al meu ritme... No es pot viure amb tant d'estrès!

El meu dilema està en què fer el curs vinent... Ja sé que em direu que falta molt, que tot just acaba de començar aquest. Però la burocràcia té aquestes coses i si vull seguir treballant de tardes, ho he de sol·licitar ja mateix.

En fi, a veure com van les coses!
4 comentaris:

 1. La foto aquesta de la taula amb parquet, la finestra i tot això és casa teva? Sembla treta d'un catàleg de decoració!

  ResponElimina
 2. Nooo, no és casa meva! xD
  És la foto del catàleg hehehe
  Però a que la taula mola? :)
  Però a casa nostra tenim parquet i una decoració que intenta assemblar-se a aquest estil...

  ResponElimina
 3. Molt bonic! Tant el que has fet tu (ets una artista!) com la taula. Casa teva deu ser de catàleg ;-)
  M'alegro que vagis trobant el teu ritme i que no t'estressis. Aquí a Anglaterra jo també intento trobar coses guais de segona mà per donar-los nova vida. Avui en parlaré al blog. Per cert, sóc l'Anna de viureaestocolm, però no sé perquè no em deixa fer comentaris amb el meu nom d'usuari...

  ResponElimina